HALVA BOKEN ÄR KLAR!

Nu mina kära vänner så kan jag stolt presentera att halva min bok är faaaaan klar!! ca 150 sidor är färdigskrivna och jag är så otroligt stolt över mig själv, att jag inte har gett upp även om jag haft många bollar i luften samtidigt, att jag har kunnat få ro till att skriva och få ideer till en fantasy bok under tiden som mitt liv har rullat på, inte bara med att jag har ett hel tidsjobb som svetsare,teknikansvarig så har jag såklart jobbat med bloggen också, & lite samarbeten både här och på instagram, dessutom så har jag en del klippningar också. Dea är roligt, jag gillar att vara igång och hålla på med en massa saker på samma gång, man tröttnar aldrig eftersom det blir så varierat hela tiden. Inte bara det, vi har ju byggt ett hus och flyttat också mitt i allt.
Idag tänkte jag svara på eran frågor om min bok så här kommer dem. och har ni fler frågor så går det självklart bra att ställa dem nu också.

hur gick du till väga?
det har alltid varit en dröm för mig och jag har alltid tyckt om att skriva. Så en semesterdag 2018 så bestämde jag mig då jag hade massa ideer i mitt huvud, jag ägde då ingen dator utan satt på balkongen på sommarkvällarna och skrev förhand på papper. Och så höll jag på tills jag till hösten åkte och impuls köpte en dator.
Sen dess har jag skrivit.

vad handlar boken om?
bokens handling kan ni läsa om här! jag vill inte avslöja för mycket eftersom jag inte är klar med boken
sen jag skrev det inlägget har jag kommit en hel del längre fram. Men ni får helt enkelt vänta och se, men av dem personerna som läst boken har jag bara fått positivitet och dem tjatar bara om fortsättningen, så ja den är bra 😉

vad hämtar du inspirationen?
jag själv är den största inspirations källan, jag vet egentligen inte vad jag får allt ifrån men när jag sätter mig bakom tangentbordet så stängs allt annat av och det bara kommer automatiskt. jag ska säga att varje gång jag ska börja så har jag ingen aning i förväg om hur.
Allting bara kommer till mig medans jag sitter där.

när publicerar du den?
ja först så måste jag bli klar, mitt mål är till våren 2020. Men jag ska inte ha för höga förhoppningar.
Själva publicerings processen är ganska lång, och jag vet inte om jag ska publicera den själv eller låta ett företag göra det.

har du någon som fått provläsa den ?
ja, min mamma och min syster Emma har läst det. Jonna har även läst lite.

releasefest?
självklart ska jag ha en, kommer ha sån hybris att det är ju ett måste och självklart är du @FrökenRödlök bjuden 😉 även alla ni andra som har stöttat och peppat mig!

många som vill läsa fler utklipp här på bloggen av min bok, men för tillfället så vill jag inte publicera något! hoppas ni förstår.

genre?
fantasy/thriller

Är något verklighetsbaserat?
Hur kommer du vidare i boken, har du redan lagt upp en röd tråd om den som du tex följer och hur har du kommit på karaktärerna?
nej ingenting är verklighetsbaserat, förutom en del av miljön där jag utgått ifrån hur en specifik stad ser ut.
Nja jag skulle inte säga att jag har någon röd tråd egentligen, det är väl först nu som jag kommit på ungifär hur den ska sluta.
Jag vet inte själv hur jag har kommit på karaktärerna jag har en ganska bra fantasi 😉nu ska jag kötta, och försöka skriva så mycket jag kan så att jag äntligen kan göra min dröm sann! och såklart kommer boken att finnas att köpa sen.

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Va roligt att du kommit så långt med boken 😊 måste ju kännas riktig kul 😊
MariasVardag
MariasVardag,
Så spännande 😍
nouw.com/mariasvardag
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229