Jävla idiot..

igår kväll tog sig någon friheten att slå sönder min systers bil. Hon märkte det inte förens imorse, men hon fick en notis på sin mobil kl 22 igår kväll att hennes billarm hade gått, dock så låg hon och sov då och vaknade inte. Inte nog med det så för någon vecka sen så hade någon lossat på hennes hjulbultar vilket hon tur väl märkte när hon började köra. Annars hade det kunna ske en väldigt hemsk olycka.
jag förstår mig inte på människor som vill förstöra för andra, hennes bil är ju inte bara en ” sak ” utan det är ju hennes sätt att kunna ta sig till och från hennes jobb, och med hennes arbetstider så finns det ingen möjlighet för henne att kunna ta bussen.
Händelserna är självklart polisanmälda, & hon bor i ett bostadsområde med lägenheter så det lär finnas något vittne förhoppningsvis.
eftersom det bara hänt hennes bil och glasrutan inte är den ända händelsen så är det troligtvis någon person som gör det för att skada henne. Det är alltså något personligt. Hon har även haft en stalker som bor i området och om det hänger ihop är svårt att veta. Jag blir bara så frustrerad för vad vinner personen på att göra så? det med hjulbultarna kunde ju innebära ett livshot & rutan enbart sabotage. vad händer i samhället idag egentligen ?
Jag hoppas att personen beter sig moget och erkänner själv. Men det är ju inte så trovärdigt.

  • Nära Stålvägen , Vilshult

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Otroligt tråkigt att man aldrig få ha nåt ifred
nouw.com/asemartensson
Annaasvensson
Annaasvensson,
Ja verkligen 😔
nouw.com/annaasvensson
Yasmine
Yasmine,
Fy vad hemskt! Stackars henne. Man börjar tappa hoppet om mänskligheten asså...! Hoppas de får fast i den skyldiga snart!
www.yasmissy.blogg.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
hoppas också det!
nouw.com/annaasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229