Taklampor till bra pris!

Inlägget är i samarbete med lampan.se
& bilden är lånad ifrån deras hemsida!

Jag vet inte varför men ända sen jag var barn så har jag älskar lampor 💡 jag kan faktiskt inte komma på en enda anledning egentligen, jag vet att jag var mörkrädd som liten och är det lite idag också men inte alls på samma plan som då, kanske kan ha med det att göra.
Men stora varuhus så som Ullared, Ikea och stora möbelaffärer så var det just lampavdelningen som fick min största uppmärksamhet, det var inte leksaker eller andra prylar utan just lamporna. Att se olika former bilda olika ljus i olika färger wow!
och i stolthet med lampan.se så kan jag nu tipsa er om deras ursnygga sortiment! det är som att kastas tillbaka när man går runt bland en massor med lampor bara det att jag ligger i sängen och kollar på dem!
Taklampan på bilden hittar ni HÄR och visst är den dö snygg? den skulle passat så bra in hos oss. Dessutom är den på rea just nu!

Kristallkronor är också så ljuvliga för mig är det en blandning av elegans och harmoni. Det behöver inte vara så mycket utan räcker med det lilla!

jag skulle ju kunna sitta här inne i flera timmar enbart för att dem har så sjukt snygga och prisvärda lampor att beslutsångesten blir så stor, för hur ska man kunna välja en lampa till ett rum när utbudet är gigantiskt? Taklampan här ovan är ju så snygg att sätta över ett matbord! här kickar den industriella designen in och den är så snygg!
jag tycker att ni alla ska kika in och spana in deras taklampor och kanske unna er en liten julklapp till dig själv.
Och visste du att med rätt belysning så kan du ändra känslan och atmosfären i hela rummet. Lampan.se har över 5000 olika lampor, vi snackar klassiska designlampor till dem senaste lamporna som trendar just nu!
så gör som jag och unna dig en harmonisk atmosfär med en snygg lampa! 💡

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Dom har så himla fina lampor 😊
nouw.com/asemartensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229